Kuka pyörittää Sonjan ompelupaikkaa?

Hei,

Minun nimeni on Sonja & olen kotoisin pääkaupunkiseudulta, jossa myös töllä hetkellä asun yhdessä aviomieheni & kahden pienen lapsemme kanssa. Olen hoitovapaalla toistaiseksi näillä näkymin marraskuun 2022 alkuun asti. Jolloin pyöritän Sonjan ompelupaikkaa kaiken muun ohessa niin, kuin tähänkin asti.

Arvomaailmani on sellainen, että se mitä sovitaan niin siitä pyritään pitämään kiinni. Haluan voida toimia oikein & levittää ympärilleni hyvää mieltä. Uskon että positiivisella asenteella olen selvinnyt monesta asiasta. 

Pyörittelin aika pitkään ajatusta yrityksen perustamisesta, parin vuoden ajan ajatus kypsyi. Ja siitä lähti ajatus, ompelutöitteni myymisestä(Virallisesti ei ole rekisteröityä yritystä, mutta kenties tulevaisuudessa?). Ajatus kypsyi lopulta kun kyselin verottajalta yrityksen verottamiseen liittyviä asioita. Heidän vastauksensa minulle oli että pienimuotoisen toiminnan takia, minun ei tarvitse perustaa virallisesti yritystä, eikä hankkia Y-tunnusta. Eli vasta jos ompelutyöni alkaisi tuottaa tulosta, niin sitten voisin hankkia Y-tunnuksen & rekisteröidä yritykseni. Joten yritetään tässä nyt kasvaa & kehittyä, jotta voidaan rekisteröidä yritys virallisesti.

Sellainen tieto myös tähän kohtaan että kaikenlaiset yrittämiseen liittyvät yhteistyöt ym. Esim. yrityksen rekisteröiminen yhdessä tms. Voi tulla kyseeseen. Sekä mahdollisesti hyväntekeväisyys-yhteistyöt (Järjestöt ym voivat olla yhteydessä). Näissä asioissa toivon lähestyttävän sähköpostilla: sonjan.ompelupaikka@gmail.com

Arvomaailmaani kuuluu, että jos minulla on jotain mitä en itse tarvitse, voin aivan hyvin ojentaa sen toiselle. 

Kuvat & tekstit: © Sonja 2022, ellei toisin mainita