Toimitusaika & maksutavat

Toimitusaika & toimitustapa

Riippuu kauan minulla kestää saada ompelumateriaalia jos esim. olet tehnyt oman tuotetoive-tilauksen & minulla ei ollut materiaalia niihin. Todennäköisesti tämmöisessä tilanteessa toimitusaika voi olla n. 1-2 kk.

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on noin 3-14 arkipäivää, riippuen kauan postilla kestää. Ennakkomyynnin aikana tulleet tilaukset lähtevät viimeistään kaksi viikkoa myynnin avajaispäivän jälkeen, mikäli kyse on varastotuotteesta jota ei ole vielä loppuun myyty. Huom. Loppuunmyytyä tuotetta on saatavilla kuitenkin yleensä kun materiaalia tulee lisää.

Kun paketti on meiltä lähtenyt näet seurantatunnuksella missä paketti liikkuu. Mikäli paketilla kestää & kestää, otathan ensisijaisesti yhteyttä postin asiakaspalveluun. Myös meihin kannattaa olla yhteydessä. 

Niin ja lähetän paketit pääsääntöisesti postin kautta.

Maksutavat

Sonjan ompelupaikassa maksetaan tilaus tilisiirrolla tai mobilepaylla. Saat tilinumeron + puhelinnumeron tietoosi tilausvahvistuksesta, joka tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voit siis valita maksatko mobilepay-sovelluksella (Tarvitset myyjän puhelinnumeron tätä varten) - näkyy tilausvahvistuksessa. Tai tavallisella tilisiirrolla.

Jos sinulla on käytössäsi lahjakortti, alennuskoodi ym. Muu vastaava. Muistathan mainita asiasta tilauksen yhteydessä kommentti-osioon. Verkkokauppa ei laske alennusta, mutta huomioin mahdollisen alennuksen täällä päässä. Ja lähetän sinulle sähköpostiin erillisen laskun, korjatun laskun jonka mukaan tilauksesi voit maksaa.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseesi tai peruuttaa sen kokonaan?

Tilaukselle voi tehdä muutoksia sähköpostilla niin kauan, kun en ole vielä ehtinyt laittaa pakettia postiin. Voit myös perua koko tilauksesi siihen asti, kunnes paketti on minulla. Poikkeuksen tekee kuitenkin omatoive-tilaukset. Jos olet tehnyt omatoive-tilauksen, se on aina sitova.

Kuvat & tekstit: © Sonja 2022, ellei toisin mainita